diumenge, 1 de juliol de 2018

Barretina " l' Original ", antiga barretina M. Guinart - D.O.Olot, a Centelles ( Osona ).

L’empresa M.Guinart S.A. fundada a l’any 1898, va iniciar a finals de l’any 2017 el procés de tancament per jubilació del Sr. Xavier Guinart. Des de llavors una de les principals preocupacions del seu propietari ha estat garantir la producció i el servei de les seves Barretines, elaboració mantinguda amb molt bons cànons de qualitat i bon servei des de fa més de 100 anys.
Em plau comunicar-vos que amb data 01 febrer de 2018 he arribat a un acord amb el Sr. Xavier Guinart ( M. Guinart S.A. ) per tal de donar continuïtat a la producció de les originals Barretines D.O.Olot.
Serveixi el present comunicat per tal d’ informar-los que a partir del 01 de Abril de 2018 estaré en disposició d’acceptar noves comandes. Pel que fa al producte, es mantindran les mateixes característiques tant pel que fa a la qualitat, colors, tallatge, servei i presentació.
La producció de les Barretines D.O.Olot és sumarà a l’ artesanal de la Barretina 100% ( teixida amb llana de carda 100% ), i confeccionada com feien els antics barretinaires a Catalunya. Article que disposa del distintiu D’A de la Generalitat de Catalunya que acredita l’origen artesà i català del producte.
Alhora també seguiré comercialitzant faixes tradicionals en tots els colors i mides, com a complement indispensable de la barretina.Per a qualsevol consulta relacionada amb algun dels articles, no dubtin en posar-se en contacte amb mi al telèfon 667971147 o correu electrònic info@barretines.cat :

Molt cordialment :                                                                       Molt cordialment :
Xavier Corominas Pamplona                                                      Xavier Guinart
Artesà Cultural Nº 15538 ( CCAM )                                           M. Guinart S.A.
C/ Fortuny nº 6                                                                             Avda. Alba Rosa nº 43
08540 Centelles                                                                            17800 Olot
Telèfon 667971147                                                                      Telèfon 972 26 07 88

Mail contacte : info@barretines.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada